Succesverhalen

Darren Gabbert

– Technologie die levens verandert! Heel indrukwekkend!
– Darren Gabbert​, Verenigde Staten

Ik gebruik HouseMate al vier jaar om mijn Samsung Galaxy S3 te besturen. Het is belangrijk voor mij om volledige toegang te hebben tot alle apparaatfuncties via mijn enkele schakelaar en HouseMate is in staat gebleken om precies dat te doen. De crosshairs-functie is uitstekend voor het efficiënt op doelen op het aanraakscherm te tikken, en de veegfunctie geeft me eigenlijk het gevoel mijn hand te gebruiken. HouseMate heeft mijn onafhankelijkheid enorm vergroot. De ontwikkelaar is zeer ontvankelijk voor vragen en ideeën.

Thierry Boinay

– HouseMate is in Frankrijk een topomgevingsbediening geworden
– Thierry Boinay, Domodep, Frankrijk

HouseMate heeft zoveel mensen in staat gesteld om hun omgeving met gemak en plezier te bedienen.

Door ervoor te zorgen dat ze een smartphone kunnen gebruiken, zoals zo veel andere mensen dat dag in dag uit doen, stigmatiseert HouseMate een gebruiker niet, zoals een traditioneel product met een handicap vaak doet. Ze kunnen apps gebruiken als Facebook en naar muziek luisteren, terwijl ze ook hun omgeving bedienen en communiceren.

De Housemate besturing biedt nieuwe mogelijkheden en geeft autonomie en plezier.

Bryan Boyle

– Een basisproduct voor iedere professional voor ondersteunende technologie.
– Bryan Boyle, Ergotherapeut, Ierland

De TwoXTen is een van die producten die het verdient om een kernproduct te worden van de middelen die een professional op het gebied van ondersteunende technologie gebruikt. Het is een eenvoudig te gebruiken, programmeerbaar apparaat voor omgevingsbediening en is geschikt als instapmodel voor mensen die minder ervaren of bekwaam zijn met technische hulpmiddelen. Het kan worden gebruikt om te helpen bij het ontwikkelen van vaardigheden voor het gebruik van schakelaars, scannen, oorzaak en gevolg leren en het gebruik van macro’s in een therapeutische context. De optie om opgenomen spraak terugkoppeling te krijgen, maakt het ook erg handig voor wie werkt met mensen met een sensorische of intellectuele beperking.

De schoonheid van dit apparaat ligt echter in de eenvoud. Het kan worden ingesteld om gewoon de dingen te doen die u, als een persoon met een beperking, wilt doen. Als u bijvoorbeeld alleen een apparaat wilt hebben dat uw tv in- en uitschakelt en het volume wijzigt, biedt dit de ideale, eenvoudig te gebruiken oplossing.

Morwena Pleines

– Grip op de zaak houden met een Point-It! joystick
– Morwena Pleines, Student, Nederland

Morewena Pleines gebruikt een Mini Point-It! om toegang krijgen tot educatief materiaal op een Mac in het Rijndam Instituut in Rotterdam. De kogelknop is vervangen door een sponsbal om haar een betere grip te geven en stelt haar in staat om de muisaanwijzer gemakkelijker te verplaatsen. Een Spec-schakelaar is aangesloten op de Point-It! en aan de zijkant bevestigd met klittenband. Om een klik te maken, drukt Morwena op de spec-schakelaar met de zijkant van haar hand. Een toetsenbord op het scherm wordt gebruikt om letters te typen en met voorspellende tekst kan ze snel zinnen schrijven. De Point-It! stelt Morwena in staat om haar lessen uit te voeren en het lesprogramma bij te houden.

Nadine Farris

– Geschikt voor een grote variatie cliënten
– Nadine Farris, Inclusive Technology, Groot-Brittanië

De Point-It! Joystick laat steeds weer zien dat het een robuuste, proportionele muis van hoge kwaliteit is voor veel verschillende soorten cliënten. Een voordeel (met het model met verwisselbare kogelknop) is de mogelijkheid om het type knop eenvoudig te veranderen. Dit kan een belangrijk verschil maken voor de cliënt die de joystick gebruikt, waardoor hij vaak zijn hand effectiever kan positioneren of zelfs als kinjoystick kan gebruiken. Elke joystick kan gemakkelijk worden gepositioneerd met behulp van standaard montagesystemen en er is geen beperking voor wat betreft de muisfuncties die toegankelijk zijn voor de gebruiker.

Scroll naar boven